Troglav rakije

Nova generacija proizvođača rakije

Destilerija Krstić je mlada destilerija zasnovana na čvrstim principima i jakim stavovima. Svesni da u proizvodnji i dobijanju vrhunskog kvaliteta nema prečica, smatramo da je vreme naš saveznik a ne nešto sa čim se treba boriti. Tako da pune tri godine koliko postojimo smo dosta toga naučili i uradili, a najbolje tek dolazi. Veoma smo ponosni na naše proizvode, a uskoro nas očekuje još puno novih ukusa. Do tada uživajte uz rakije Troglav.

Ukusi Troglav rakija koje toplo preporučujemo našim konzumentima

Vizijom do tradicije, vratili smo se u doba gde je  kvalitetna rakija bila neizbežni deo srpske trpeze, želeli smo da vama, dragi konzumenti rakije Troglav ponudimo proizvod koji je baš po vašem ukusu. U našoj destileriji je šećer strogo zabranjena reč, kao i dodavanje aroma, boja i sličnih suplemenata koji narušavaju kvalitet i čistoću našeg proizvoda.

TROGLAV RAKIJE

Delikatni dodir umetnosti i nauke koji kombinuje stare tehnike sa novim tehnologijama

Destilerija Krstić

Degustacija i obilazak

U okviru naše degustacione sale koja je kapaciteta do 30 osoba, gde se pruža panoramski pogled na proces proizvodnje, možete organizovati seminare, poslovna savetovanja, stručna predavanja i sl…

Uz proizvodnju i degustaciju, imamo u planu da uz pomoć turističke organizacije Kraljeva organizujemo obilaske određenih lokacija koje su povezane sa našom proizvodnjom.

Ispred degustacionog centra, koji je u sastavu destilerije, nalazi se veliki parking za vozila naših gostiju.

Neophodna je prethodna najava za degustaciju i obilazak.

Da biste pristupili sajtu morate biti stariji od 18 godina.

Molimo Vas potvrdite vase godine.

- -