Kako smo počeli

Naš osnivač je ostvareni sportista, bivši kapiten naše košarkaške reprezentacije Nenad Krstić, koji se oprobao u evropskoj košarci kao i u NBA ligi. Period dok je igrao daleko od zemlje u kojoj je rođen ključan je za nastanak ideje čime će se baviti posle sportske karijere. Ubrzani način života i nostalgija za rodnim krajem su ga sve više vukli ka nečemu nesvakidašnjem za jednog sportistu. Kupio je imanje i oprobao se u uzgoju voća. Ubrzo je usledilo proširenje posla. Izgradio je fabriku za proizvodnju rakije i na taj način osigurao da svi oni koji su pratili njegovu karijeru mogu da uživaju u njegovom majstorstvu na drugi način, kroz čašicu kvalitetne rakije.

Strasti

Dinamičan način života našeg osnivača, kao i maksimalna posvećenost karijeri punoj profesionalizma učinili su da i ovaj posao obavlja uspešno sa mnogo strasti. Upravo je to i razlog zašto je krenuo od nule. Kada je došao na mesto gde je vizualizovao našu destileriju, krenula je izgradnja. Mnogo prepreka do željenog uspeha i nijedan problem nije bio veći od krajnjeg cilja. Napokon se možemo opustiti, i reći sebi da smo uspeli.

Vizija

Uspešno smo ispunili dosadašnje zadatke i dogurali daleko za jednu mladu firmu. Ne sumnjamo da će nas naša vizija dovesti do visoko postavljenog cilja, a to je kapitenska pozicija u oblasti proizvodnje rakije.

Destilerija Krstić

Delikatni dodir umetnosti i nauke koji kombinuje stare tehnike sa novim tehnologijama.

Destilerija Krstić

Naša linija života

Location

Posed

2013 godine postali smo vlasnici poseda od osam hektara, gde se trenutno nalaze naši zasadi šljive, jabuke, dunje i kajsije.

2013

Location

Izgradnja destilerije

Nakod tri godine, na drugoj lokaciji, kupljen je još jedan hektar imanja gde je od nule krenula izgradnja destilerije od oko 800 kvadratnih metara.

2016

Location

Punjenje prve boce

Tri godine nakon proizvodnje prvog destilata, napunjena je prva boca rakije od šljive. Iste godine je usledilo punjenje rakije od maline, kajsije i višnje.

2019

Da biste pristupili sajtu morate biti stariji od 18 godina.

Molimo Vas potvrdite vase godine.

- -